top of page

STUDIO VEELS 

Ik ben Veerle Elshof, 28 jaar. Ik studeer aan de academie van bouwkunst in Arnhem op weg naar een loopbaan als architect.  In 2018 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ hoge school voor de kunsten, en heb mijn diploma gehaald voor de opleiding interieur en architectuur. 

Tijdens deze studie ontwikkel je je eigen visie, mijn interesse gaat vooral uit naar de eindgebruiker. Hij/zij gaat tenslotte de hoofdrol spelen in mijn ontwerp. Daarnaast spelen de plaats met de bijbehorende zintuiglijke atmosfeer een grote rol in mijn ontwerpen. 

Als aankomend architect vind ik het belangrijk dat ik een ruimte ontwerp door het vormgeven van grenzen. Deze randen vormen voor mij de overgangen tussen de verschillende schaalniveaus, zijnde stedenbouw, architectuur en interieur. Het interieur wordt gekaderd door het gebouw en de gebouwen vormen de stad of het dorp. Deze randen zijn niet abrupt, maar een subtiele overgang die zorgvuldig vormgegeven moet worden.

Daarnaast ben ik freelance ontwerper en op dit moment werkzaam als architectonisch ontwerper bij Nine Oaks in Amsterdam en werk daar aan verschillende woningbouwprojecten. 

www.nineoaks.eu 

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam als ontwerper bij OOkarchitecten in Amersfoort. 

www.ookarchitecten.nl

 

 

Bericht ontvangen!

bottom of page